Tannheim

7-daagse coaching in de bergen

Tannheim, 7-daagse coaching in de bergen.

 Fysische inspanning zorgt voor ontspanning en onthaasting. Laat de kracht van het immense berglandschap op u inspelen en gebruik de zuivere berglucht om te herbronnen.


Wat kan u verwachten van Tannheim?

Via fysische inspanning  zorgen voor ontspanning en onthaasting. Laat de kracht van het immense berglandschap op u inspelen en gebruik de zuivere berglucht om te herbronnen.

U wordt ontvangen in een verzorgd hotel (****s) met alle nodige luxe die u nodig heeft. Een heerlijke ontspannende voetmassage en wellness zijn voor u gereserveerd. Daarna staat een uitgebreid en verfijnd 5-gangen diner u te wachten. De volgende dag start u aan uw vijfdaagse trekking van hut naar hut. Vier overnachtingen in een indrukmakende natuur. De ene hut is al wat primitiever dan de andere, maar elke dag staat er u een uitgebreid ontbijt, een lunchpakket en heerlijk warme maaltijd te wachten.

Onze coach begeleidt ons elke morgen bij de nodige detox-stretching. Onze hersenen krijgen elke dag extra aandacht en zuurstof door de mind-set-off oefening.

De trekking wordt op uw tempo gebaseerd, en mocht u er niet genoeg van krijgen, er is een mogelijkheid om vanuit elke hut nog een extra lus te maken naar een desbetreffende bergtop.

Na vijf dagen onthaasten wordt u terug in het hotel verwacht. Een lichaamsmassage en wellness zal u in een andere extase brengen. De laatste avond is er een overheerlijk vijf-gangen diner voorzien met zicht op de bergtrip die u hebt verwezenlijkt. Klaar om volledig herbrond terug naar huis te reizen.

Voor wie is Tannheim?

Individuelen

Deze coaching gaat door vanaf minimum 2 tot maximum 4 personen.

Prijs: € 2.995 pp. excl. BTW

Bedrijven en groepen

Ook voor bedrijven en groepen is het mogelijk om deel te nemen aan het Schönberger concept. Samen met u maken wij een concept op maat dat geschikt is voor een groep medewerkers waarin ook team of groepscoaching centraal staan.

Offerte op maat.

BOEKING EN INFO

Voor meer info en boekingen kan u ons per mail bereiken via info@schonberger.be of telefonisch op het nummer +32 477 44 27 27.