Referenties

Omdat mensen spreken vanuit hun gevoel. Voel ook een stukje van hun Me-Time.

In oktober 2018 planden we met ABC-Domotica een teambuilding weekend.  Daarvoor deden we beroep op Erland Schönberger die ons het Creppe concept voorstelde.  Het heeft de teamgeest binnen de firma een forse boost gegeven en is voor iedereen een onvergetelijke fantastische ervaring geweest. Kort omschreven: top op alle vlak van begin tot einde, met een mooie mix tussen teambuilding, ontspanning, culinair genot en simpelweg genieten.

Kris Van den Kieboom

Wij waren zeer tevreden over onze uitstap naar Manoir de Lebioles.Het was voor onze firma de eerste keer dat we een activiteit deden met een overnachting, dus dit was toch wel nieuw en misschien een beetje riskant.Ook zijn er zowel bedienden als arbeiders, dus ook dit is niet altijd eenvoudig.We zijn als een goed team naar huis gekomen. Iedereen was superblij met deze tweedaagse en ook heel dankbaar dat ze naar deze zeer mooie locatie waren uitgenodigd.Vooral de namiddagsessie, het stoefmoment, was heel goed. Ook de gesprekken tijdens de lunch en vooral tijdens en na het diner was een mooi groepsmoment. Ook de activiteit met de speciale fietsen vond iedereen wel plezierig, zelfs voor diegenen waar het fysiek zwaar voor was.Ik raad het zeker aan aan andere firma’s om dit als activiteit te organiseren!

Nico Van Malderen

In de nasleep van de lente 2013 heb ik deelgenomen aan een ‚huttentocht’ in de Oostenrijkse Alpen met Erland. Het was mijn eerste trektocht in het hoog-gebergte. Ik heb wel jarenlange ervaring als skiër in die regionen maar wilde eens kennis maken met de pure natuur. In een ander seizoen, zonder teveel toeristen. Na een leuke voorafgaande babbel over het opzet, zijn we in totaal met vier man begonnen aan onze tocht. Ik moet zeggen dat dit super is meegevallen. Het samenzijn en toch op jezelfgericht, het samen overwinnen van de lange tochten door een wisselend landschap, het genieten van de natuur, het overnachten (en eten + drinken) in gezellige hutten op eenzame hoogte: ik kan me geen beter manier voorstellen om te onthaasten, om even weg te zijn uit het té drukke leven van alledag. Of om het met Erlands eigen woorden te zeggen: via inspanning tot ontspanning komen in de frisse berglucht. Een aanrader voor iedereen!

Maarten Weyler

Eind juni 2014 voor de tweede maal olv Erland Schonberger op bergtocht geweest : na een fantastische eerste ervaring in Tirol, ging het dit jaar naar de Dolomieten, Italie.
Opnieuw onvergetelijke tochten door het hooggebergte gemaakt,zelfs door de sneeuw, genoten van unieke vergezichten en de kameraderie van de metgezellen, momenten van bezinning, diepgaande gesprekken, heerlijke bergmaaltijden en fantastisch geslapen door de gezonde inspanning. Van herbronning gesproken, een echt wow-gevoel.
Ik kijk al uit naar de volgende trip!

Frank Demunter

Na mijn carrièreswitch had ik er nood aan om een even alles op een rijtje te zetten. Ik kende Erland Schönberger en was benieuwd naar zijn nieuwe initiatieven. Het 3-daagse arrangement in Cadzand bleek naderhand nét wat ik nodig had om even te herbronnen : in een mooi kader werd ik helemaal zen door de yoga, de strandwandelingen en de Zeeuwse wellness-behandelingen. Tussendoor genoten we van heerlijke maaltijden met verfijnde, gezonde ingrediënten. Maar wat op mij de meeste indruk naliet, was de aanpak van life-coach Nancy en hoe zij via haar kennis van voetreflexologie mij zo snel en zo pakkend kon inschatten. Voor mij was het een soort bezinning, een tot jezelf komen, maar dan in trendy omstandigheden.

Leen Vertommen

De ultieme combinatie van natuur, inspanning, reflectie en klankbord, creëren samen een momentum waardoor je enorm geniet en vooral versterkt naar huis keert. Je krijgt terug contact met je persoonlijke kracht en inspiratie om aan te pakken wat aan te pakken moet. Zelfs weken en maanden later kan je er aan terugdenken en dit gevoel vasthouden. Het was een unieke ervaring , prachtige week om te koesteren en om niet meer te vergeten. Erland gebruikt zijn eigen brede levenservaring, maturiteit en mensenkennis om een goeiefit met deelnemers en een op je lijf geschreven kader te creëren. Alles komt op het juiste moment en gepast voor jou. Je krijgt de inzichten die je op dat moment nodig hebt om te groeien. Erland doet dit alles respectvol en warm, met aandacht voor je eigenheid. Alles is tot in de puntjes georganiseerd en geregeld, je krijgt veel meer dan je verwacht.

Bedankt voor deze fantastische ervaring!

bergtrip Juni 2015

Ruth Lachaert

 … hallo Coach…eigenlijk coached iedereen wel iedereen een beetje op zulke onwaarschijnlijke afzondering ! Een onvergetelijke belevenis om je hoofd helemaal leeg te maken, te vullen met het hier en nu. Genieten van de prachtige omgeving die zo overweldigend kan zijn dat je verbaasd bent dat daar allemaal een deel van uitmaken.

Echt een stap in de prachtige natuur gezet, die ik al veel eerder had moeten doen, maar voor alles is er een tijd. Ben blij dat die er nu gekomen is.

Een enorme kans om elkaars grenzen te testen op een heel positieve manier, en om er geheel gesterkt uit te komen. Weliswaar moe, voldaan en volledig ontspannen. Wat een luxe om dit te mogen ontdekken !!!

thanks mate, coach and company                              

bergtrip Juni 2015

Peter Machtelinckx

Prachtige 5-daagse trektocht achter de rug in Oostenrijk… WUNDERBAR ! met dank aan Erland Schönberger.

bergtrip September 2015

Philip Verlinden

” doel en missie geslaagd! Team is onthaast, verwonderd en dankbaar voor zoveel luxe en aandacht…

hotel Noordzee te Cadzand was top, lekker eten en donderdag zelfs mooi weer…

Speeddating met je collega’s was boeiend, een meer dan deugddoende yoga en Elsje Borms ( lifecoach ) die zich ontpopte als een collega en toch rustig de touwtjes in handen nam…

Proficiat voor je organisatie en team, dank je Erland

Tinneke

team-coaching Cadzand november 2015

 

” Wintertrip Oostenrijkse Alpen, vriendschap, avontuur, landschap, natuur, koude, kampvuur, sneeuw, winteruur, … nieuw vuur. IGLO !! “

Frank Demunter  januari 2016

 

” Ik gaf mezelf als verjaardagscadeau een paar dagen me-time in Cadzand. Ik had er vooraf wel zin in. Een paar dagen ertussenuit met 4 onbekende, maar gelijkgestemde vrouwen. Dat kon niet misgaan. Ik heb genoten van elk moment. De massages waren pure verwennerij. Er waren hele fijne gesprekken met de coach en met de groep en voor mij ook een eerste kennismaking met yoga. Wat uitwaaien op het strand. Lekker eten. Mooi hotel. Het is een perfecte, erg afwisselende combinatie, waardoor de tijd te kort lijkt. Ik heb er als kers op de taart nog 4 vriendinnen aan over gehouden.”

Anke Ulens Cadzand november 2016