Lermoos

6-daagse coaching in de bergen

6 daagse coaching door de bergen van Lermoos

Avontuur, fysische uitdaging, overweldigend winterlandschap, majestueuse bergen, voorafgaand en afsluitend met exclusieve relaxatie. Deze 6-daagse wintertrip heeft alles voor een totale herbronning.

Wat kan u verwachten van Lermoos?

De eerste dag wordt u ontvangen in een 5-sterren luxe wellnesshotel waar een bijna onbeperkt aanbod aan lichamelijke verwennerij u te wachten staat. Van een voetmassage tot en met een volledige lichaamsmassage.

Diezelfde avond kunt u genieten van een culinaire verwennerij. Laat al uw zintuigen prikkelen tijdens het 5-gangen diner en dit alles onder het toeziend oog van de machtige bergtoppen rondom u .

De volgende morgen staat onze gids ons op te wachten. U krijgt alle informatie over de grillen van moeder natuur, de sneeuw, lawinegevaar en overleven in de bergen tijdens de winter. Verder leren we trekken met sneeuwrackets. Daarna is het tijd om te vertrekken naar onze eerste slaapplaats.

We overnachten 2 dagen in een typische almhut, weg van alle drukte, weg van de drukke ski-pistes. Kortom, u zit volledig met uzelf in de prachtige winterse natuur. Na de eerste nacht in de almhut ontwaakt u heel vroeg, we trekken naar de bergtop om daar een geweldige zonsopgang te beleven.

Hier krijgt u een mind-set-off oefening waarbij het zicht op de bergen rondom u een handje zal toesteken. Ontdek het ultieme me-time. Daarna dalen we terug af naar de almhut voor een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt bent u helemaal klaar voor een 3 à 4 uur durende trekking door de bergen naar onze tweede almhut.

Om de onthaasting volledig te maken trekken we de derde dag naar een speciale plek in het gebergte. Tijd voor het bouwen van onze slaapplaats. Onder begeleiding van onze gids-coach bouwen we onze eigen iglo. Die avond herbeleven we onze ervaringen tijdens het kampvuur.

De vierde dag dalen we terug af naar de bewoonde wereld. De impact van deze unieke ervaring en het groteske van de natuur zal u volledig doen herbronnen. Terug aangekomen in het hotel kan u genieten van een verdiende luxe-verwennerij. Deze bestaat uit een heerlijke lichaamsmassage van 60 min. en daarna een 5-gangen dinner.

De volgende morgen kunt u nog even nagenieten van alle indrukken die deze life-coaching u heeft bijgebracht. Daarna keert u herbronnen terug naar huis.

Voor wie is Lermoos?

Individuelen

Deze coaching gaat door vanaf minimum 2 tot maximum 4 personen.

Prijs: € 3.550,00 pp. excl. BTW.

Bedrijven of groepen

Ook voor bedrijven en groepen is het mogelijk om deel te nemen aan het Schönberger concept. Samen met u maken wij een concept op maat dat geschikt is voor een groep medewerkers waarin ook team of groepscoaching centraal staan.

Offerte op maat.

Boeking en info

Voor meer info en boekingen kan u ons per mail bereiken via info@schonberger.be of telefonisch op het nummer +32 477 44 27 27.