Creppe

3-daagse coaching in de Ardennen

Creppe, 3-daagse coaching in de Ardennen

U wordt ontvangen in een prachtige Manoir, gelegen in hart van de Ardennen. Omgeven door prachtige bossen die elk seizoen hun krachten blootleggen.

Wat kan u verwachten van Creppe?

We brengen u in balans met balneotherapie, relaxerende modellering, massage met etherische oliën en een weldoende rugmassage. Deze behandelingen belichamen de drie elementen; aarde, vuur en water en brengen u volledig tot rust.

De tweede dag starten we met de juiste meditatie-stretching. Onze persoonlijke lifecoach zal u begroeten en inwijden in de wondere wereld van meditatie. Daarna bent u klaar voor een deugddoende voetreflexologie.

Rond de middag is het tijd voor de lunch. Deze is enkel een voorproefje van wat u tijdens het diner aan culinaire verwennerij mag verwachten. De Ardennen is bovendien rijk aan geweldige streekproducten. Inderdaad, lekker verfijnd en gezellig tafelen kan ook bijdragen tot algemene onthaasting, de chefkok is hiervoor meermaals geprezen!

Verder kan u tijdens deze 3-daagse uitgebreid gebruik maken van de spa en wellness faciliteiten.

Het zuiverende water van de Ardennen zal er mee voor zorgen dat u herbront en zodoende de lifecoaching, die volledig op uzelf gericht is, een extra dimensie zal geven.

VOOR WIE IS Creppe?

Individuelen

Deze coaching gaat door vanaf minimum 3 tot maximum 5 personen.

Prijs: € 1.350pp. excl. BTW

Bedrijven of groepen

Ook voor bedrijven en groepen is het mogelijk om deel te nemen aan het Schönberger concept. Samen met u maken wij een concept op maat dat geschikt is voor een groep medewerkers waarin ook team of groepscoaching centraal staan.

Offerte op maat.

BOEKING EN INFO

Voor meer info en boekingen kan u ons per mail bereiken via info@schonberger.be of telefonisch op het nummer +32 477 44 27 27.