Cadzand

3-daagse coaching aan zee

Cadzand, 3-daagse coaching aan zee

Bij deze 3-daagse ligt de nadruk op verzorging-coaching van lichaam en geest. Onder begeleiding van onze life-coach worden zoveel mogelijk ingrediënten uit de zee en haar omgeving aangewend.

Wat kan u verwachten van Cadzand?

Elke dag starten we met een meditatie-yoga-stretching. Onder begeleiding van onze life-coachen leggen we de nadruk op relaxatie van onze geest.

De spa en wellness biedt ons een uitgebreid programma. Uw lichaam zal de nodige voedingstoffen opnemen om heerlijk te ontgiften, te rusten en zodoende te onthaasten. De behandelingen staan allemaal in het teken van het zilte, zoute, water en zeelucht. Uniek is de Zeeuwse babelaarsmassage, mosselscrub, oestercrémebehandeling en algenpacking. Kortom u bent in Zeeland.

Wij voorzien lifecoaching die samengaat met voetreflexologie.

Natuurlijk is er ook de culinaire verwennerij. Zowel de lunch als het avondmaal zijn gebaseerd op gezondheid en producten uit de zee.

Hier komt u echt voor ‘me-time ‘, coaching en het herbronnen van jezelf. Een 3-daagse coaching vlakbij en toch even weg uit de snelheid, stress en de drukte van iedere dag.

Voor wie is Cadzand?

Individuelen

Deze coaching gaat door vanaf minimum 3 tot maximum 5 personen.

Prijs: € 1.150 pp. excl. BTW

Bedrijven of groepen

Ook voor bedrijven en groepen is het mogelijk om deel te nemen aan het Schönberger concept. Samen met u maken wij een concept op maat dat geschikt is voor een groep medewerkers waarin ook team of groepscoaching centraal staan.

Offerte op maat.

Boeking en info

Voor meer info en boekingen kan u ons per mail bereiken via info@schonberger.be of telefonisch op het nummer +32 477 44 27 27.